Else Beth Trautner tiltræder som ny bestyrelsesformand hos Kobots 

Kobots styrker bestyrelsen forud for virksomhedens 2021 vækststrategi og internationale ambitioner
Bestyrelsesformand Else Beth Trautner og CEO Peter Hartvigsen i front af Kobots første produkt skærerobotten Amigo.

Kobots ApS styrker bestyrelsen med Else Beth Trautner. I starten af 2021 tiltræder hun i bestyrelsen og er valgt som ny bestyrelsesformand. Det sker som led i Kobots vækststrategi. Og med Else Beths tiltræden sættes en skarp og erfaren strategisk kompetence ind på højeste niveau i bestyrelsen. Bestyrelsen styrkes og professionaliseres, så Kobots står stærkt forud for virksomhedens udrulning af en ambitiøs vækstplan. En plan med fokus på automatisering og ny teknologi i byggebranchen. 

I februar 2020 lancerede Kobots det første produkt – skærerobotten Amigo. Amigo er et intelligent værktøj til byggebranchen, der gør det muligt for tømrerne at skære plader håndfrit. Virksomheden har efter blot 2 års eksistens sin første robot på markedet. Og har trods den svære corona-tid fået hul på salget af robotterne. 

Kobots produkter tager udgangspunkt i den enkelte håndværkers hverdag. Og de arbejdsprocesser der desuden er med til at gøre arbejdslivet i faget alt for kort for mange dygtige håndværkere. Hos Kobots er håndværkerne “de kloge hænder”. Og man lægger derfor stor vægt på, at hvis ikke den enkelte håndværker får forbedret sin hverdag med produkterne, er man ikke nået i mål. 

Erfaring til de næste store skridt

“Hos Kobots er vi enormt stolte af og glade for at få Else Beth i spidsen for vores bestyrelse. Vi har fra første møde med Else Beth vidst, at her er en kvinde, der ikke alene er knivskarp, men også har erfaringen til at tage de næste store skridt sammen med Kobots. Og ovenikøbet gøre det med et glimt i øjet,” siger Peter Hartvigsen, CEO hos Kobots,  

Da Kobots skulle vælge ny formand, faldt valget på Else Beth Trautner, der udover formandsposten hos Kobots, også er formand hos ProInvent og sidder i bestyrelsen hos en række andre selskaber. Derudover har hun mere end 30 års erfaring med topledelse og international erfaring. Og da Kobots netop vil styrke fundamentet for udbredelsen af robotter på det danske marked og ikke mindst har fokus på international vækst, er Else Beths profil oplagt for Kobots, mener Peter Hartvigsen.  

Værdisæt og ordentlighed er drivet 

Også for Else Beth findes drivkraften for at tiltræde som bestyrelsesformand i Kobots, i at kunne bruge alt sin erfaring i det strategiske arbejde. Specielt på det internationale spor og at skabe vækst, hvor der er teknologi og innovation.  Else Beth Trautner er en erfaren kvinde. Men trods sin erfaring er det fortsat lysten til at hjælpe virksomheder med at komme ordentligt og sikkert frem på vækstrejsen i samarbejde med ordentlige mennesker, der driver hende. 

”Gør noget godt for mennesket. Det er i det, jeg finder mit drive. Når jeg tiltræder som bestyrelsesformand i Kobots, så er det, fordi jeg ikke kan lade være. Når noget føles rigtigt så kan jeg ikke lade være med at engagere mig idet – sådan er jeg som menneske. Værdisætningen og den positive, ordentlige tilgang er mit primære drive – det skal gøre godt både i hjernen og hjertet. I Kobots er man på vej på en spændende vækstrejse med internationale planer. Derfor taler det direkte ind i mine fire kerneområder: vækstrejse, teknologi, innovation og internationalisering,” siger Else Beth Trautner om sit engagement i Kobots.  

Kobots og Else Beth er allerede trukket i arbejdstøjet og har i fællesskab taget de først skridt på vækstrejsen. 

Følg kommende skridt for Kobots her: https://dk.linkedin.com/company/kobotsvrr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
en_US